Légy a Legjobb Önmagad! 10 alkalmas Kundalíni Jóga tanfolyam

Légy a Legjobb Önmagad!

 Szept. 19, 22.

Rugalmasság fizikai és mentális szinten

Szept. 16, 29.

Egészség – emésztés, kiválasztás, méregtelenítés

Okt. 3, 6.

A test önszabályozó rendszere – hormonháztartás

Okt. 10, 13.

Kapcsolódás és kommunikáció

Okt. 27.

Férfi – Nő polaritás

Nov. 10.

Szándék és kivetítés

Nov. 17.

Kihívás és Perspektíva, avagy Karma és Dharma

Nov. 24.

Önismeret, önelfogadás, önszeretet

Dec. 1.

Az élet maga tanulás

Dec. 8.

A hála hozáállása

Dec. 15.

Helyszín: Budaörs, Ifjúsági Klub, Károly Király út 3.

Jóga felszerelést (matracot, takarót, ülőpárnát, vizet) kérlek hozz magaddal.

 Csütörtök:  08:15 (80′)

1600 Ft/alkalom

Ismétlő órák, pótlási lehetőség

dec. 8, 15.

Majdnem 9 évvel ezelőtt, már anyaként ismerkedtem meg a Kundalíni Jógával. Az első élményeim egyike, a megtapasztalás, hogy mennyire gyorsan és hatékonyan tud segíteni rendbe rakni magam. Ezzel az élménnyel jött a felismerés is, hogy ezt meg kell osztanom másokkal is. Ezért lettem jógatanár. Azóta is ez a motivál. Azt az eszközt szeretném megosztani, elérhetővé tenni mások számára, ami nekem is segít a mindennapokban, hogy működőképes és kedves szerető anyja tudjak lenni a gyermekeimnek, vidám és odaadó párja a férjemnek.

Ennek a 10 alkalmas tanfolyamnak a célja, hogy egy olyan alapot és átfogó képet adjon, amire fel lehet építeni akár otthoni gyakorlást, vagy mélyebb tanulást.

A tanfolyam alatt Yogi Bhajan tanításaira építve haladunk az egészséges, teljes, boldog létezés felé. 10 alkalom nem tudja felölelni az élet minden területét, de jó támpontot és kiindulási alapot tud adni.

Aki ezen a 10 alkalmon részt vesz olyan élményekkel gazdagodik és olyan eszközöket gyűjt, amik neki is segítenek jobbá tenni a saját életét, és ezzel a környezete életét is. Ezalatt a 10 hét alatt sok dologra rávilágítunk a magunk és mások működésével kapcsolatban. Mondhatnám, hogy türelmesebb, kiegyensúlyozottabb lesz utána, de lehet, hogy pont tettre készebb, vagy odaadóbb, figyelmesebb, megértőbb. Mindannyian mások vagyunk, más területen van szükségünk a fejlődésre.

Minden alkalmon kb 20-30 perc elméleti rész, majd 90 perc jóga és meditáció gyakorlás lesz. Az órák anyagát a résztvevők elektronikus formában is megkapják.

Ha szívesen részt vennél velem ezen a tanulságos utazáson, várlak szeretettel.

Jelentkezés: paramdev.waheguru@gmail.com vagy +36303883351