Krija a kristálytisztává válásért

1. Nyújts ki egyenesen oldalra a karjaidat, párhuzamosan a földdel, tenyerek előre nézzenek. Kezdd felváltva a mellkasodhoz hozni a tenyeredet, mintha a mellkasodat vernéd, de ne érj a mellkasodhoz. A tűzlégzés magától kialakul a mozgásból, ha helyesen és erőteljesen csinálod. Képzeld azt, hogy minden mozdulattal pránikus energiát húzol magadhoz.

6 és fél perc        

 

2. Hozd erőteljes mozdulatokkal a kezedet az arcod elé, mintha tapsolni akarnál, de állítsd meg őket mielőtt összeérnek. Kombináld az erőt és az irányítást a mozgásban.

2 és fél perc

 

3. Mozgasd mindkét kezed föl-le egyszerre, mintha labdát pattogtatnál mindkettővel. Energiát pattogtatsz a földnek. Tűzlégzés.

6 és fél perc

4. Feküdj laposan hanyatt, és tedd mindkét kezedet a Köldököd Pontra ( 2-3 ujjnyival a köldök alatt) és nyomd erősen. Emeld fel a sarkadat 15 centiméterrel és tartsd. Gondold azt hogy isteni vagy, vagy érezd szexisnek magad, de tartsd a sarkad 15 cm magasan.

6 é fél perc

5. Feküdj le és aludj el. Képzeld, hogy a tested fénnyel van megtöltve. Koncentrálj a Köldök Pontodra. Hallgasd Naad: The Blessing-et Sangeet Kaurtól.

8 perc után kezdj énekelni te is, használd a köldököd erejét további 7 percig

 

Yogi Bhajan 1985. október 2-án tanította ezt a kriját.

 

pdf verzióban letöltheted innen.

Kellemes gyakorlást kívánok! A tapasztalataidat és élményeidet oszd meg velünk is.